• Home
  • TAGteach 1 Day Workshop - Sweden

TAGteach 1 Day Workshop - Sweden

  • 04 Oct 2015
  • 10:00 AM - 5:00 PM
  • Malmo, SwedenKlickerträning är suveränt när vi tränar hundar och andra djur. Hur kan vi använda samma principer på bästa sätt när det gäller mänskligt lärande? På allmän begäran har vi bett Emelie och Eva att komma tillbaks till oss för att prata TAGteach i höst. De är två jätteintressanta föreläsare som tar oss med på en djupdykning i beteenden. Vi vänder oss inte bara till hundnördar, utan till alla som på något sätt arbetar med pedagogik eller intresserar sig för inlärning. Tränare, lärare, socionomer, föräldrar, idrottare och andra som vill förändra sitt eget eller någon annans beteende har stor nytta av föreläsningen!


Vad är TAGteach?

TAGteach handlar om att dela upp ett beteende i sina minsta beståndsdelar, att fokusera på en detalj i taget, att ge instruktioner på ett välstrukturerat sätt, och att ge omedelbar feedback med glasklar positiv innebörd. Innovatören Theresa McKeon använde klickerträning i arbetet med sin häst och insåg att exakt samma principer skulle kunna vara till hjälp i hennes arbete som gymnastiktränare på elitnivå. På relativt kort tid har TAGteach spritts till otaliga användningsområden: Skola och barnomsorg, idrott, musik, arbetssäkerhet, sjukgymnastik, specialundervisning, logopedi, akademiska studier och dans är bara några exempel. Alla som i något sammanhang strävar efter att hjälpa sig själv eller någon annan att förändra ett beteende kan ha nytta av TAGteach! För mer info se http://www.tagteach.com


Om Eva och Emelie_MG_7497 kopia
Eva Bertilsson och Emelie Johnson Vegh har jobbat med TAGteach sedan 2005 och är än så länge ensamma i Europa om att vara level 3-certifierade TAGteachinstruktörer. Både Emelie och Eva har en bakgrund som lärare och delar en passion för allt som har med beteende och inlärning att göra. Förutom att föreläsa och coacha i TAGteach så håller de kurser och föreläsningar om hundträning och annan djurträning både i Sverige och utomlands; bland annat föreläser de årligen vid Karen Pryor’s Clicker Expo. De skriver också artiklar för tidningen Canis, och har skrivit boken Agility Right From The Start. IMG_1959


Mångsysslare med flera intressanta projekt på gång med andra ord. Det ska bli riktigt spännande att ta del av deras tankar!


Under en heldag i oktober tar föreläsarna upp följande ämnen:
· Skapa ett positivt inlärningsklimat för dig själv och andra
· Förstärkning bygger beteende – även hos människor
· Att ”veta” och att ”göra”
· Dela upp för snabbare framgång
· TAGteach: att jobba med de minsta beståndsdelarna
· Vad du säger spelar roll
· Förstärkare


Praktiskt om föreläsningen
Föreläsningen hålls i Malmö den 4/10 kl 10.00-17.00, plats meddelas så fort det klarnat. Lunch serveras på plats och ingår i priset. Föreläsningen ger utmärkta förkunskaper och rekommenderas för den som vill delta i certifieringsseminariet senare i vinter.


Pris för föreläsning: 1400:- (inkl moms)


Anmäler du dig innan den 15/9 får du rabatt på priset och betalar bara 1200:- (inkl moms). Anmäler ni er i grupp på fem eller fler personer får ni grupprabatt, hör av er för mer information!


https://rplushundskola.wordpress.com/aktuellt/happenings/forelasning-tagteach/


Powered by Wild Apricot. Try our all-in-one platform for easy membership management